 Tas ir ļoti praktiski un garšīgi. Ziemā to var baudīt kā patstāvīgu ēdienu, ar jebkuru garnīru vai arī to var izmantot, vārot zivju zupu.
Tas ir ļoti praktiski un garšīgi. Ziemā to var baudīt kā patstāvīgu ēdienu, ar jebkuru garnīru vai arī to var izmantot, vārot zivju zupu.
Sastāvdaļas:
Ķilavas (reņģe, kapelīns) – 2 kg
Tomāti – 1,5 kg
Sīpoli – 500 gr
Burkāni – 500 gr
Augu eļļa – 150 ml
Cukurs – 4 ēd.k.
Sāls – 2 ēd.k.
Etiķis 9% – 1tējakrote uz 0,5l burka
Piparkorni – 15 gab.
Lauru lapa – 2 gab.
Sīkāku konservēšanas recepti skaties video zemāk.
avots: lamp.im

